Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo

Hey everyone, it is John, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo is one of the most favored of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo is 30 unidades. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo estimated approx 6 horas.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo using 19 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.
Son recetas de muchos años, crecí viendo hacer por tradición estos deliciosos pasteles espero disfruten esta maravilla
Ingredients and spices that need to be Get to make Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo:
- 1 Kilo Arroz
- 1 kilo Masa de maíz o de harina pan
- 3 Pechugas de pollo O 3 mini muslos
- 2 kilos Cerdo parte de las costilla
- 3 cucharadas Comino entero
- (calentar el comino y molerlo)
- c/n Pimienta
- c/n Sal
- 2 libras 200 (gramos) Manteca de cerdo o aceite fino de su preferencia
- 30 Hojas Bijao para envolver los tamales o plátano
- 3 cabezas Ajos
- Color paprika o achiote mejor
- c/n Hojas orégano
- 250 gramos Cebollín largo
- 250 Gramos Cebolla roja
- 1 Libra Repollo blanco
- 300 gramos Pimentón rojo
- 1 Libra Zanahoria 🥕
- 2 libras Papa
Instructions to make to make Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo
- Deje en remojo por 3 horas el arroz ya lavado, sazona con sal, comino. Frita una cabeza de ajo en el aceite o manteca, tiñe con el color y pimienta y revuelve bien. Prueba la sazón, debe quedar un poco saladido, ya que estos tienen que hervir en suficiente agua,



- El cerdo y el pollo lo troceas a tu gusto. Junto con el cerdo, son noventa presas en las tres carnes los muslos van enteros y a cada pastel van tres presas un muslo por pastel. Sazonar y reservar. Debe ser de un día para otro. En tres días quedan mejor las carnes



- Picar en julianas todas las verduras restantes, las papas en cuadros y las zanahorias. Adicionar sal y reservar.
- El día que se van a elaborar los tamales, se colocan a hervir las carnes por separado, con un poco de agua que lo cubra. Hervir unos 20 minutos para el pollo y para el cerdo 40 minutos.

- Los de arroz son con arroz normal. Primero arroz, guiso de la misma agua de la carne, la carne, las verduras y después arroz y por último más salsa y armar los tamales. Amarrarlo con una cuerda que ustedes la consiguen
- La masa: la amasas con ajo, comino, aceite o manteca, teñido con el color o achiote y sal. Armas tus bolas
- Estos tienen que cocinarse por dos horas. Los de arroz y los de masa en una hora, el agua debe cubrirlos totalmente, los sobrantes de las hojas se aprovechan para cubrirlos en su totalidad. Deben mirar que la candela sea pareja y revisar en dos horas los de arroz.


As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or more components or is a little more or less hot, you can make easy changes to accomplish this objective. In other words, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to basic food preparation skills for novices you don't need to learn them but only if you understand some simple cooking strategies.
This isn't a full overview to fast as well as very easy lunch recipes however its good food for thought. Ideally this will get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Prepare Super Quick Homemade Tamales de arroz y masa con cerdo y pollo. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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